Atletiekclub DAL lidmaatschap

We raden aan dat nieuwe kandidaat-leden deelnemen aan een aantal trainingen vooraleer finaal te beslissen lid te worden.

Speciaal voor de jeugd: omdat atletiek een complexe sport is met heel wat uiteenlopende disciplines, kan men na één training niet weten wat atletiek concreet inhoud. We raden dan ook aan dat nieuwe leden deelnemen aan een aantal trainingen vooraleer finaal te beslissen lid te worden. Voor de allerjongsten is er maar 1 training per week voorzien op dit moment, vandaar dat het mogelijk is vrijblijvend deel te nemen aan de trainingen gedurende 1 maand.

Minimum Leeftijd
De minimum leeftijd om lid te kunnen worden van onze club is 8 jaar (geboortejaar 2016). Omdat in atletiek gewerkt wordt met verschillende categorieën, ingedeeld op basis van het geboortejaar, is het uiteindelijk het geboortejaar dat bepaalt of iemand reeds lid kan worden.


Fout!

Lid worden

Info
Om lid te worden vragen we eerst naar je geboortedatum. Op die basis kunnen we bepalen tot welke groep/categorie je behoort
Alle (persoons)gegevens op dit formulier vermeld zijn bestemd voor intern gebruik door Atletiekclub DAL vzw in functie van leden- en wedstrijd administratie. Lees ook zeker onze privacy verklaring waar meer uitleg verstrekt wordt.
Bij inschrijving verklaren atleet (en ouders) zich akkoord met de gedragscode van onze club
Datum formaat dd/mm/jjjj
Gelieve de code hierboven getoond exact in te geven)