Clubvoorstelling
Atletiekclub DAL
Kennismaking
AC DAL (AtletiekClub DinsdagAvondLopers) wil volgens haar statuten atletiek in al zijn vormen bevorderen en uitdragen. De club werd opgericht in 1980. De juridische vorm van de club is een vzw (ondernemingsnummer KBO 0432 730 658)

Adres zetel
Atletiekclub DAL vzw
Lammekensstraat 37
2390 Malle

Rekeningnummer vzw
BE38 7895 6175 1872

AC DAL is een afdeling van ACHL (AtletiekClub Herentals), speciaal voor wedstrijdatleten. AC DAL is ook aangesloten bij Sporta.

Momenteel tellen we meer dan 300 actieve leden
  • een grote groep jongeren
  • een actieve kern wedstrijdatleten
  • een uitgebreide groep recreanten
AC DAL is een actieve vereniging voor alle leeftijdsgroepen en biedt atletiek aan voor ieder niveau. Zowel competitief als recreatief kan men bij AC DAL terecht.

De gebruikte infrastructuur (piste en sporthallen) ligt vooral in Westmalle en tijdens de winter wordt ook een sporthal in Sint-Antonius Zoersel gebruikt.

Om contact op te nemen met de club, kan bovenstaand adres gebruikt worden of kijk verder bij Bestuur of Trainers voor email adressen of telefoonnummers.

Als AC DAL hebben we ook aandacht voor duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Meer info lees je in dit document.

Gedragscode
De gedragscode is van toepassing voor alle leden en helpers van AC DAL. Alle atleten, bestuursleden, trainers, juryleden, vrijwilligers en ouders dienen de gedragscode te volgen. De volledige gedragcode in pdf formaat is te vinden onder het Documenten menu.